top of page

Acerca de

Mindfulness

Inspiration

Meditation og mindfulness 

Jeg underviser i meditation og mindfulness. Gennem åndedrættet og øvelser skaber vi et indre rum. Her styrker vi vores bevidsthed om hvem og hvad, vi er. Vi kommer i kontakt med vores tanker og følelser, og her kan vi lære at forstå dem. På den måde kan vi lære at kontrollere vores sind. Det bevidste åndedræt er den stærkeste kontakt, vi kan have med os selv og den giver mulighed for bevidst handling.

 

Meditation er et fantastisk redskab for at skabe healing og udvikling. Jeg bruger det meget i mit arbejde, da det er noget, man kan tage med sig hjem og praktisere og i sammenhæng med behandlingerne skabe gode resultater. 

 

Jeg har lavet en youtubekanal, hvor du gratis kan finde guidede videoer. Videoerne kan du finde herunder. 

Trommerejser 

Jeg afholder jævnligt trommerejser i Århus.


Trommerejse er blevet brugt igennem tusinder af år i mange forskellige kulturer hos indianerne og shamanerne. Ved trommens lyd bliver du guidet på en indre rejse gennem en let trancetilstand, hvor du stadig er bevidst og vågen.


Trommerejse er en spændende måde at møde den åndelige verden på, du kan komme i kontakt med dit kraftdyr og dine guider.

Formålet er at få indsigt, hjælp og styrke som du kan tage med dig ud i hverdagen. Igennem trommerejse skaber du en stærkere kontakt til dig selv og til den kraft, som der altid er tilgængeligt for alle mennesker. Alle kan gå på rejse og alle har evnen.

Herunder slår jeg datoer op for disse events. 

Trommerejse i Hjerterum d. 27.9.2022 kl.19-21

Hjerterum Århus - Guldsmedgade 26B

 

Se mere  på dette link

Trommerejse Aarhus
bottom of page